dimarts, 22 de juny del 2010

MANDONGUILLES DE TOFU

Ingredients:

½ de Tofu
Pa ratllat
1 pastanaga ratllada
All, julivert picat
1 cullerada de Tamari (salsa de soja)
2 cullerades de sèsam torrat
Farina
Oli

Preparació:
Bullirem la peça de tofu durant uns 5 minuts i després l’esmicolarem. Daurarem l’all, ratllarem la pastanaga, tallarem el julivert i ho barrejarem tot junt amb el pa ratllat i el tamari.


Seguidament, elaborarem les mandonguilles, moldejant-les bé, buscant la consistència desitjada (afegir més farina si és necessari). Arrebossar amb farina les mandonguilles. Fregir-les amb oli d’oliva. Per a escórrer l’excés d’oli, col•locar-les a una safata amb paper de cuina.


Suggeriment: Enlloc del pa ratllat es poden fer amb farina d’ametlla o sèsam.

Bon profit a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada