diumenge, 20 de juny del 2010

FLORS DE CARBASSA FARCIDES D’ARRÒS

Temps de preparació: 10 min.

Temps de cocció: 30 min.

Ingredients per a 6 persones:

 - 200g d’arròs
 - 200g de flors de carbassa
 - 800g de carbassons
 - 120g de formatge fumat
 - 1 dent d’all
 - julivert
 - 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
 - sal
 - pebre

Es cou l’arròs amb aigua salada a la que hi haurem afegit el dent d’all. Es netegen, es despunten els carbassons i es tallen a daus. S’escorre l’arròs una mica abans de que s’acabi de coure, s’elimina l’all i s’amaneix amb oli i una cullerada de julivert picat; s’hi afegeixen els daus de carbassó i hi afegim un punt de sal i pebre. Amb compte, es netegen les flors, s’eliminen els pistils i s’assequen bé. Farcirem amb l’arròs i uns daus de formtage fumat. Es col•loquen a una safata de forn i es couen al forn calent a 180º durant 15 minuts. Es serveixen templats.

Esperem que us agradi.

Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada