Temps de preparació: 10 min.
Temps de cocció: 30 min.
Ingredients per a 6 persones:
- 200g d’arròs
- 200g de flors de carbassa
- 800g de carbassons
- 120g de formatge fumat
- 1 dent d’all
- julivert
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
- sal
- pebre
Es cou l’arròs amb aigua salada a la que hi haurem afegit el dent d’all. Es netegen, es despunten els carbassons i es tallen a daus. S’escorre l’arròs una mica abans de que s’acabi de coure, s’elimina l’all i s’amaneix amb oli i una cullerada de julivert picat; s’hi afegeixen els daus de carbassó i hi afegim un punt de sal i pebre. Amb compte, es netegen les flors, s’eliminen els pistils i s’assequen bé. Farcirem amb l’arròs i uns daus de formtage fumat. Es col•loquen a una safata de forn i es couen al forn calent a 180º durant 15 minuts. Es serveixen templats.
Esperem que us agradi.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada