dimecres, 8 de setembre del 2010

CREPS DE QUINOA AMB SALSA DE TARONJA

I aquí us deixem la recepta de la setmana, que vagi de gust!!

Ingredients:
80g de quinoa – 2 ous – 300ml de llet d’arròs – 1 punt de sal – 1cda sopera d’oli d’oliva – 1 cda sopera de sucre moreno de canya – 250ml de suc de taronja – 2cdetes de fècula de blatde moro – la pell d’una taronja – 3cdes soperes de xarop d’agave

Procediment:
En un bol gran hi posarem la farina d’arròs i la de quinoa. Hi afegirem els ous un a un barrejant bé. Incorporarem la llet mica en mica, dissolvent molt les farines per tal que no ens quedin grumolls. Finalment hi afegirem l’oli, el sucre i la sal. Ho deixarem reposar durant una hora. A continuació prepararem la salsa de taronja: barrejarem el suc de taronja amb la pell i la fècula del blat de moro a una cassoleta. Ho deixarem coure uns minuts a foc mig, fins que la salsa espesseixi. Incorporarem el xarop d’agave i ho barrejarem bé.
Seguidament, ho deixarem refredar. Quan la pasta per als creps hagi reposat, courem els creps un a un a una paella molt calenta. Haurien de sortir 6 creps. Finalment, escalfarem ràpidament la salsa de taronja i regarem cada crep amb ella abans de servir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada